• Online Rezervacija

 • Adriatic Taxi Pula

  Ako želite kvalitetne taxi usluge, tada ste na pravom mjestu, jer Adriatic Taxi Pula će za vas pripremiti i obaviti ugodan , te cijenovno isplativ taxi prijevoz na području Pule, ali i cijele Istre. Isprobajte najbolju taxi uslugu od zračne luke Pula do svih glavnih odredišta u Istri, uključujući: Poreč, Rovinj, Umag, Rabac, Vrsar. Adriatic Pula Taxi Vam omogućava brzi međugradski prijevoz do ostalih gradova u Hrvatskoj iz Pule ili sa Pulskog aerodroma, posebno u Zagreb, te na Zračnu Luku Zagreb - Pleso.

  Ako Vam je potreban međunarodni prijevoz taxijem iz Zračne Luke Pula do Venecije, Trsta, Milana, Beča, Münchena, Ljubljane ili do drugih europskih zračnih luka, slobodno nam se obratite za dogovor, naše osoblje će vam biti na raspolaganju 24 sata, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini. Naš tim će se pobrinuti da Vam pružiti najbolju moguću uslugu. Dolazak na lokaciju naručitelja na vrijeme, sigurna i udobna vožnja do ciljanih odredišta su glavne odlike naše tvrtke. Profesionalni vozači sa znanjem stranih jezika će vas odvesti na željeno mjesto, dok se vi za to vrijeme možete opustiti i uživati gledajući prekrasni istarski krajolik i prirodu.

  Organiziramo i obavljamo taxi prijevoz sa Vaše lokacije u Puli i okolici, prema bilo kojem odredištu koje odaberete. Transferirati ćemo Vas sa pulske zračne luke do hotela, apartmana, ili bilo kojeg objekta gdje ste rezervirali smještaj. Naravno, slobodno možete ugovoriti personalizirani obilazak Pule za Vas, Vaše prijatelje i obitelj. Ako imate poseban zahtjev, slobodno nas kontaktirajte, pa ćemo vidjeti što možemo učiniti za Vas.

  Što se tiče naše flote, s ponosom možemo reći da je Adriatic Taxi Pula jedna od najbolje opremljenih taxi tvrtki u Puli s respektabilnom flotom čistih, urednih, udobnih automobila i kombijima za veći broj putnika. Sva vozila u našoj floti imaju klima-uređaj, te su u potpunosti opremljeni za vašu potpunu udobnost i ugodnu vožnju.

  Naša misija je pružiti najbolje cijene, najbrže vrijeme odaziva, najbolje usluge kupcima i najbolje iskustvo vožnje koje ćete ikada imati.

  Slobodno se uvjerite u kvalitetu koju pruža Adriatic Taxi Pula.

  Zračna Luka Pula

  Ovdje ćemo napisati ponešto o zračnoj luci Pula koja je jedno od glavnih mjesta dolaska i odlaska većine turista u Istri.

  Do pulskog aerodroma se dolazi iz više pravaca ovisno gdje ste stacionirani. Ako putujete preko istarskog ipsilona, tada prije ulaska u grad Pulu, odnosno na križanju pravaca Medulin - Pula – Valtura – Labin, skrećete prema Valturi, odnosno prema staroj cesti za Rijeku koja ide preko Labina, te nastavljate prema Valturi gdje se nalazi Aerodrom Pula. Ako dolazite iz smjera Pule, jednostavno krenete na istarski ipsilon i nastavite prateći znakove prema Valturi gdje se nalazi Zračna Luka Pula. Putnici koji dolaze starom cestom iz smjera Opatije, Rijeke preko Labina skreću za Valturu nakon Loborike.

  Kao za većinu aerodroma na svijetu, tako i za pulsku zračnu luku vrijede ista pravila kod dolazaka i prijava putnika za let. Dođite na aerodrom najmanje 2 sata prije zakazanog leta. Ponesite sve važeće dokumente i kartu za let. Provjerite kod vaše zrakoplovne kompanije najveću dopuštenu masu za prtljagu, te se pridržavajte sigurnosnih uputa za unos ručne prtljage i prtljage koja ide u prtljažni prostor zrakoplova. Unutar zračne luke Pula vrijede posebne sigurnosne mjere za ponašanje, stoga nikada ne ostavljajte prtljagu bez nadzora i ne prihvaćajte prtljagu od nepoznatih osoba na čuvanje. Svaka prtljaga se detaljno pretražuje, stoga neka vas ne iznenade upiti sigurnosnih službi za sadržaj vaše prtljage. Prilikom dolaska avionom na pulski aerodrom obavezno prekontrolirajte vlastitu prtljagu, te ukoliko primjetite da vam nešto fali prijavite nadležnim službama.

  Zračna luka Pula je koncipirana tako da nudi sav potreban sadržaj za sve putnike u dolasku i odlasku. Na aerodromu se nalaze nekoliko caffe barova gdje se možete osvježiti, duty free shop, parking, rent a car stanica sa pripadajućim info pultovima za turiste u dolasku, te taxi stanica gdje možete naručiti taxi prijevoz sa zračne luke Pula prema vašem krajnjem odredištu za odmor.

  Taxi parking na zračnoj luci Pula se nalazi odmah na ulazu u glavnu zgradu aerodroma. Taxi prijevoz možete naručiti na licu mjesta, ili pak cijenovno puno povoljnije direktno preko web stranice tvrtke Adriatic Taxi Pula. Naši vozači će Vas sačekati unutar same zgrade zračne luke noseći natpis sa Vašim imenom. Nakon toga će preuzeti svu prtljagu spremiti je u taxi vozilo, te Vas odvesti na željeno odredište.

  Rezervirajući taxi prijevoz preko naše web stranice štedite vrijeme i novac, te se možete opustiti znajući da Vas čeka prijevoz odmah na izlasku iz Zračne Luke Pula.

  Hvala,