O Adriatic Taxi tvrtci

Naša tvrtka ADRIATIC-TAXI TRANSFERS PULA pruža usluge prema osobama(transferi), taxi službu te nudi najam automobila s vozačem na cijelom području Istre, a i šire. Nudimo transfere sa Zračne Luke Pula do hotela, kampova i apartmana, prijevoz nazad na pulski aerodrom, lokalne taxi usluge, organizirana putovanja i prijevoz do daljih lokacija po narudžbi.
Obratite nam se s punim povjerenjem, a automobile mozete naručiti putem e-maila, putem telefona ili SMS poruka.
U vrlo kratkom roku primit ćete potvrdu narudžbe.
Nudimo vam i izlete kako biste upoznali ljepote Istre i kulturno-povijesne znamenitosti kojih u nas ne nedostaje.
Osim individualnih, mogući su i izleti obitelji s djecom na željene destinacije(restorani,seoski turizam s mediteranskom kuhinjom i sl.) kako u mjestima u okolici Pule,tako i drugim turistickim mjestima(Rovinj,Poreč,Vrsar,Umag,Rabac) a Roč i Hum u centralnoj Istri,a sve udaljenosti među gradovima su manje kilometraže(20-50km)
Cjelodnevni izleti po Istri ukljucuju i Poreč-Baredine (špilja,jama),Limski kanal pa sve do Plitvičkih jezera (jedan od najljepših nacionalnih parkovau Europi) koji s netaknutom prirodom godisnje posjećuju stotine tisuća turista iz cijeloga svijeta.
Noćni život tih destinacija posebno je bogat (Pula,Rovinj,Poreč) te vam preporučujemo: -najbolje klubove -tražimo za vas najbolja mjesta -omogucujemo vam najbolji provod -poznajemo najbolje restorane te vas vodimo kroz noćni život ne samo Pule i Istre,nego i čitave Hrvatske;
Zato vas sa zadovoljstvom isčekujemo! Osim toga radimo sve vrste prijevoza od aerodroma do aerodroma kako u nas,tako i u Europi(vozimo od zračne luke do bilo koje druge destinacije).
Naša tvrtka ADRIATIC TAXI TRANSFERS (OBRT TIĆO) s četri vozila registrirana je 2011.godine. Iako smo mlada tvrtka,profesionalno i s ljubavlju obavljamo ovaj posao i sve usluge kako bi našik klijenti bili što zadovoljniji. govorimo tri jezika i sporazumjevamo se na : engleskom,talijanskom i njemačkom jeziku. Mi smo vrlo aktivni i mladi ljudi te visokokvalificirani za usluge koje obavljamo. U ove dvije godine nije bilo niti jednog propusta ili pritužbe na naš rad.Na sva odredišta svi su sigurno,sretno i točno stigli te se nadamo da ćete nam ukazati vaše povjerenje. To što je u našoj nadležnosti jamčimo vam s punom odgovornošću.
Odaberite nas,nazovite,nećete požaliti!
Dobrodošli u Pulu, provest ćete se odlično u društvu djelatnika tvrtke ADRIATIC TAXI TRANSFERS!

Naša lokacija

Adresa

Kavrerski put 4

52100 Pula

Broj telefona

+385 99 626 9626

+385 99 593 9907

Naša Flota

Mercedes Vito 2007 g.

Chevrolet Orlando 2012 g.

Volkswagen Caravela 2011 g.

Volkswagen Transporter 2007 g.

Podaci o Firmi

OBRT TIĆO

ADRIATIC TAXI TRANSFERS