Taxi Zračna Luka Pula - Rovinj

Ako trebate taxi sa zračne luke Pula do Rovinja i rovinjskih hotela slobodno nas kontaktirajte!

Rovinj , kako mnogi kažu grad iz bajke je pravi biser Istarskog i Hrvatskog turizma. Taj najslikovitiji grad u Istri je kroz stari grad građen stoljećima na malom umjetnom poluotoku koji je nekad bio otok, te novim dijelom grada koji okružuje poluotok pravi je prikaz kako spoj starogradnje i modernih građevina može fenomenalno funkcionirati. Uz to Rovinj je idealna destinacija za zaljubljene parove i bračna putovanja jer taj šarm sa velikom dozom romantike ćete teško vidjeti bilo gdje drugdje na mediteranu.

Možda najbolji primjer zašto se Rovinj smatra najslikovitijim Hrvatskim gradom je prekrasni pogled sa rive na stari dio grada okružen kućama građenima na hridi uz more koje izgledaju kao Venecijanske kućice uz kanale iznad kojih ponosno strši najpoznatija građevina u Rovinju, spomenik kulture i spoj stare arhitekture sa današnjom Crkva Svete Eufemije.

Osim Crkve sv. Eufemije u Rovinju možete posjetiti park šumu Zlatni rt, močvaru i zaštićeno područje Palud, prelijepe Rovinjske otoke od kojih se posebno ističe Crveni otok.

Adriatic Taxi Pula obavlja taxi prijevoz od zračne luke Pule do svih smještajnih lokacija u Rovinju i okolici, stoga ako Vam je potreban kvalitetan i udoban taxi kontaktirajte naš tim.

Vaš Adriatic Taxi Pula Team

Hvala,

Mapa Istre

Destinacije u Istri

Umag/Novigrad Pula Poreč Rovinj Rabac